Fabrika profesionale për

API, Ndërmjetësit farmaceutikë dhe biokimi

Ne ofrojmë cilësi të lartë dhe kënaqësinë e klientëve

Na kontaktoni

[email protected]
Tel: 86-13301650902

Kërkoni produktin

Rreth Nesh

Zabcbio është një kompani e teknologjisë së lartë e specializuar në materiale farmaceutike dhe të avancuara, që përfshin API, ndërmjetësues farmaceutikë dhe biokimi. Ne jemi te specializuar në ndërmjetësues të rinj farmaceutikë të cilët mund të përdoren për trajtimin e koronavirusit, proteinës rekombinante, antitrupave me lehtësi të përparuara. Ne kemi një ekip me përvojë prej mbi 5 shkencëtarësh (me prapavijë të nevojshme arsimore dhe teknike) të përkushtuar për inovacionin në zhvillimin e produkteve të reja, optimizimin e kostos.

Kontrolli i cilësisë

Cilësia është jeta e fabrikës sonë, së pari, secilës lëndë e parë, do ta testojmë së pari, nëse kualifikohet, do ta përpunojmë prodhimin me këtë lëndë të parë, nëse jo, do t'ia kthejmë furnizuesit tanë, dhe pas çdo hapi prodhimi, ne do ta testojmë atë, dhe pastaj të përfundojë i gjithë procesi i prodhimit, ne do të bëjmë provën përfundimtare përpara se mallrat të linin fabrikën tonë.

Ne kemi pajisje të përparuara të testimit dhe linja e prodhimit të standardit ndërkombëtar për të siguruar stabilitetin për cilësinë e produkteve tona.  

Procesi ynë

  1. Izolimi i gjenit të dëshiruar (teknologjia e klonimit të gjeneve)
  2. Përzgjedhja e vektorit dhe futja e një gjeni
  3. Transferimi i vektorit r-DNA në qelizat pritëse.
  4. Identifikimi, izolimi i qelizave gjen gjenerues
  5. Shprehja e gjeneve të klonuara

Cfare ne ofrojme?

Ne kemi një ekip me përvojë prej mbi 5 shkencëtarësh (me prapavijë të nevojshme arsimore dhe teknike) të përkushtuar për inovacionin në zhvillimin e produkteve të reja, optimizimin e kostos dhe projektet e reja të zbulimit të rrugëve.

Shkencëtari kryesor fitoi Governmentmimin e Qeverisë Kineze për Studentë të Paguar të Vetë-Financuar Jashtë shtetit, Newton Advanced Fellowship, Akademia e Shkencave Mjekësore, recensues i ftuar për Gjenetika e natyrës, qeliza zhvillimore, komunikimet e natyrës

shkencëtarët

Produkte

Klientë të lumtur

Anëtar i ekipit

Biseda me një ekspert.

Shkencëtari kryesor është një ekspert shumë i njohur, ekip ndërkombëtar duke përfshirë 3 profesorë nga Ukraina.

pse na zgjodhet ne

N

Cilesi e larte

Ekipi ynë R & D themeloi sistemin unik dhe të pavarur të shprehjes, shprehja e proteinave është pastërti e lartë dhe efikasitet i lartë.

N

Objektet e përparuara

Pajisjet dhe pajisjet e fundit dhe të përparuara, të investuara nga fondet e qeverisë. Pa pagese!

N

Dorëzimi i shpejtë

Ne kemi teknologji unike dhe të përparuar, majaja mund të rritet më shpejt. Për shkak të kësaj, ne mund të marrim produktin e dëshiruar të formuar në një kohë më të shkurtër.

How to Use Recombinant Porcine Trypsin

Porcine trypsin is a reagent used for manufacturing several medicinal products. It is extracted from the pancreatic glands of pigs due to which it carries the risk of being contaminated with adventitious agents. Porcine trypsin can be manufactured as a powder or a liquid solution depending upon the application.

Farë është sulfati hidroksilklorina?

Farë është sulfati hidroksilklorina?

Sulfat hidroksillorina ka fituar më shumë popullaritet pasi aktualisht po përdoret si një ilaç eksperimental për trajtimin e COVID-19. Nuk është aprovuar si një ilaç pa mend për COVID-19 deri më tani.

Cili është avantazhi i COVID-19 Kit Test i Shpejtë?

Cili është avantazhi i COVID-19 Kit Test i Shpejtë?

Avantazhi më i madh i përdorimit të kompleteve të shpejtë të testimit për infeksionin COVID-19 është se siguron rezultate të menjëhershme të testit. Shembulli i testit mund të përdoret në formën e gjakut të plotë ose plazmës.

Na kontaktoni

whatsapp

+8613301650902

Vendndodhja jonë

Bioteknologjia e antitrupave Zhejiang Co, Ltd co bashkë industria Itech., Ltd.
JO 28 në jug wenzhong rrugë Zhuji provincën Zhejiang qytetit
PC e Kinës 311800

    sqShqip