Profesjonell fabrikk for

API, farmasøytiske mellomprodukter og biokjemi

VI LEVERER Høy kvalitet og kundenes tilfredshet

Kontakt oss

[email protected]
Tlf: 86-13301650902

Søk produkt

Om oss

Zabcbio er et høyteknologisk selskap som spesialiserer seg på farmasøytiske og avanserte materialer, som involverer API, farmasøytiske mellomprodukter og biokjemi. Vi spesialiserer oss på nye farmasøytiske mellomprodukter som kan brukes til behandling av koronavirus, rekombinant protein, antistoffer med avanserte fasiliteter. Vi har et erfarent team med over 5 forskere (med nødvendig pedagogisk og teknisk bakgrunn) dedikert til innovasjon innen utvikling av nye produkter, kostnadsoptimalisering.

Kvalitetskontroll

Kvaliteten er levetiden til fabrikken, først råvarer, vi tester det først, hvis de er kvalifiserte, vil vi behandle produksjonen med disse råvarene, hvis ikke, vil vi returnere den til vår leverandør, og etter hvert produksjonssteg, vi vil teste den, og så er hele produksjonsprosessen ferdig, vil vi gjøre den endelige testen før varene forlot fabrikken.

Vi har avansert testutstyr og produksjonslinje av internasjonal standard for å sikre stabiliteten for produktets kvalitet.  

Prosessen vår

  1. Isolering av ønsket gen (genkloningsteknologi)
  2. Valg av vektor og innsetting av et gen
  3. Overføring av r-DNA-vektor inn i vertsceller.
  4. Identifisering, isolasjon av rekombinante genceller
  5. Uttrykk for klonede gener

Hva vi tilbyr?

Vi har et erfarent team med over 5 forskere (med nødvendig pedagogisk og teknisk bakgrunn) dedikert til innovasjon innen utvikling av nye produkter, kostnadsoptimalisering og nye rutespeidingsprosjekter.

Sjefforskeren oppnådde kinesisk regjeringspris for fremragende selvfinansierte studenter i utlandet, Newton Advanced Fellowship, Academy of Medical Sciences, inviterte anmelder for Naturgenetikk, Utviklingscelle, Naturkommunikasjon

Forskere

Produkter

Glade kunder

Teammedlem

Chat med en ekspert.

Sjefforsker er veldig kjent ekspert, internasjonalt team inkludert 3 professorer fra Ukraina.

hvorfor velge oss

N

Høy kvalitet

Vårt FoU-team etablerte unikt og uavhengig uttrykkssystem, proteinuttrykk er høy renhet og høy effektivitet.

N

Avanserte fasiliteter

Siste og avanserte enheter og utstyr, investert av statlige midler. Gratis!

N

Kjapp levering

Vi har unik og avansert teknologi, gjær kan dyrkes raskere. På grunn av dette kan vi få det ønskede produktet som er dannet på kortere tid.

How to Use Recombinant Porcine Trypsin

Porcine trypsin is a reagent used for manufacturing several medicinal products. It is extracted from the pancreatic glands of pigs due to which it carries the risk of being contaminated with adventitious agents. Porcine trypsin can be manufactured as a powder or a liquid solution depending upon the application.

Hva er hydroksyklorokinsulfat?

Hva er hydroksyklorokinsulfat?

Hydroksyklorokinsulfat har fått mer popularitet siden det i dag brukes som et eksperimentelt medikament for behandling av COVID-19. Det er foreløpig ikke godkjent som et tåkesikkert medisin mot COVID-19.

Kontakt oss

Hva skjer

+8613301650902

Vår beliggenhet

Zhejiang antistoff biotech Co, Ltd / Itech industri co., Ltd.
NO 28 sør-wenzhong-veien Zhuji-byen Zhejiang-provinsen
Kina PC 311800

    nn_NONorsk nynorsk