Кои се несаканите ефекти на хидроксихлорокин сулфат?

Кои се несаканите ефекти на хидроксихлорокин сулфат?

Хидроксихлороксин сулфат е анти-маларијален лек. Познато е дека е ефикасно во третманот на маларија, лупус еритематозус, ревматоиден артритис, итн. Хидроксихлорохин сулфат, исто така, во моментов се користи како експериментален лек за третман на ...
Што е хидроксихлороксин сулфат?

Што е хидроксихлороксин сулфат?

Хидроксихлороксин сулфат се здоби со поголема популарност бидејќи во моментот се користи како експериментален лек за третман на COVID-19. Не е одобрен како лек против будала за COVID-19 досега. Тековните испитувања се спроведуваат на возрасни со ...
Кој е предноста на комплетот за брз тест COVID-19?

Кој е предноста на комплетот за брз тест COVID-19?

COVID-19 стана глобална пандемија. Погоди повеќе од 190 земји и продолжува да се шири понатаму. Тестирањето е важно за рано откривање и дијагностицирање на инфекција со СОВИД-19. Тековната статија дава увид во клучните придобивки од користењето на COVID-19 ...
Што е комплет за тестирање Ковид-19? 2020 Крајниот водич

Што е комплет за тестирање Ковид-19? 2020 Крајниот водич

Вовед: Што е СОВИД-19? COVID-19 или коронавирусна болест е респираторна болест предизвикана од Тешка акутна респираторна синдром Coronavirus-2 (SARS-CoV-2). Овој смртоносен вирус потекнува од Вухан, Кина кон крајот на 2019 година. Тој потекнува за време на Збег на вирусна пневмонија ...
Како да користите комплет за тестирање за Covid-19 (за почетници?)

Како да користите комплет за тестирање за Covid-19 (за почетници?)

СОВИД-19 е смртоносен вирус што потекнува од Вухан, Кина. Се шири во повеќе од 190 земји и сериозно влијаеше врз глобалната економија. Тестирањето за инфекција со СОВИД-19 во моментов е ограничено заради недостаток на доволно комплетни тестови. Само оние лица кои покажуваат ...
Што е рекомбинантен фактор на раст на човечки кератиноцити-2 / KGF пептид

Што е рекомбинантен фактор на раст на човечки кератиноцити-2 / KGF пептид

Рекомбинантен фактор на раст на човечки кератиноцити (rh-KGF) е член на семејството Fibroblast Factor Rowth Factor (KGF). Тој игра клучна улога во многу функции на телото и развојот на клетките и органите. Таа е исто така одговорна за ембрионалниот развој, размножувањето на клетките и ...
Која е цената на хидроксихлорокин сулфат?

Која е цената на хидроксихлорокин сулфат?

Хидроксихлорокин сулфат е популарен анти-маларичен лек. Има антиинфламаторни, анти-коагуланси и имуномодулаторни својства. Лекот треба да се зема пред да влезете во подрачја склони кон маларија, додека живеете таму, и неколку недели по напуштањето на истиот. Како додаток на...
Што е киселински фактор за раст на фибробласт?

Што е киселински фактор за раст на фибробласт?

Киселиот фактор на раст на фибробластот кисел е исто така познат како aFGF. Тоа е дел од фамилијата на раст на фибробласт (FGF). Тоа е силен митоген агенс кој извршува многу важни задачи во организмот. Било какви проблеми или неправилности во функционирањето на aFGF може да предизвикаат ...
Производител на големо продавач на фабрика за професионални комплети за брз тест

Производител на големо продавач на фабрика за професионални комплети за брз тест

Вовед: Кој сме ние? Забчибио е брзорастечка компанија за биотехнологија со седиште во Кина. Имаме специјализиран тим на научници и експерти. Имаме силна истражување и развој, производство и маркетинг оддел. Ова ни помага да останеме конкурентни и фокусирани на квалитетот ....
mk_MKМакедонски јазик