How to Use Recombinant Porcine Trypsin

Porcine trypsin is a reagent used for manufacturing several medicinal products. It is extracted from the pancreatic glands of pigs due to which it carries the risk of being contaminated with adventitious agents. Porcine trypsin can be manufactured as a powder or a...
Apa Hydroxychloroquine Sulfate?

Apa Hydroxychloroquine Sulfate?

Hydroxychloroquine sulfate entuk popularitas amarga saiki digunakake minangka obat eksperimen kanggo perawatan COVID-19. Kuwi durung disetujoni minangka obat-obatan bukti bodho kanggo COVID-19 nganti saiki. Cobaan saiki ditindakake kanggo wong diwasa kanthi ...
Apa Kit Tes Covid-19? 2020 Pandhuan Paling

Apa Kit Tes Covid-19? 2020 Pandhuan Paling

Pambuka: Apa COVID-19? Penyakit COVID-19 utawa koronavirus minangka penyakit pernapasan sing disebabake dening Sindrom Pernapasan Pernafasan Akut Terut, Coronavirus-2 (SARS-CoV-2). Virus agawe iki asale ing Wuhan, China ing akhir taun 2019. Asale nalika breakout pneumonia virus ...
Apa Rega Hydroxychloroquine Sulfate?

Apa Rega Hydroxychloroquine Sulfate?

Hydroxychloroquine Sulphate minangka obat anti malarial sing populer. Nduweni sifat anti-natoni, anti koagulant, lan imunomodulasi. Obat kasebut kudu dijupuk sadurunge mlebu ing wilayah sing rawan malaria nalika manggon ing kana, lan sawetara minggu sawise ninggalake. Saliyane ...
jv_IDBasa Jawa