Pabrik Profesional kanggo

API, Pertambangan Farmasi & Biokimia

Kasedhiya Kualitas Paling Apik lan Kepuasan Pelanggan

Hubungi Kita

[email protected]
Tel: 86-13301650902

Nggoleki Produk

Babagan awake dhewe

Zabcbio minangka perusahaan berteknologi tinggi khusus ing bahan farmasi lan lanjut, kalebu API, perantara farmasi lan biokimia. Kita spesialis ing perantara farmaseutikal anyar sing bisa digunakake kanggo perawatan koronavirus, protein Recombinant, Antibodies kanthi fasilitas canggih. Kita duwe tim sing berpengalaman luwih saka 5 ilmuwan (kanthi latar belakang pendidikan lan teknis sing perlu) khusus kanggo inovasi ing pangembangan produk anyar, optimisasi biaya.

Kontrol Kualitas

Kualitas minangka panguripan pabrik, mula, saben bahan mentah, kita bakal nyoba dhisik, yen mumpuni, kita bakal ngolah manufaktur kanthi bahan mentah iki, yen ora, kita bakal menehi maneh menyang supplier, lan sawise saben langkah manufaktur, kita bakal nguji, banjur kabeh proses manufaktur rampung, kita bakal nindakake tes akhir sadurunge komoditas ninggalake pabrik kita.

Kita duwe peralatan tes maju lan garis produksi standar internasional kanggo njamin kestabilan kualitas produk.  

Proses Kita

  1. Pengisahan gen sing dikarepake (teknologi kloning gen)
  2. Seleksi vektor lan selipan gen
  3. Transfer vektor r-DNA menyang sel host.
  4. Identifikasi, ngisolasi sel gen rekombinan
  5. Ekspresi gen sing diklon

Apa sing Nawarake?

Kita duwe tim sing berpengalaman luwih saka 5 ilmuwan (kanthi latar mburi pendhidhikan lan teknis) sing darmabakti kanggo inovasi ing pangembangan produk anyar, optimisasi biaya, lan proyek pramuka rute novel.

Ilmuwan utama entuk Penghargaan Pemerintah Cina kanggo Siswa Dhiri Dhiri sing Dibiayai Luar Negeri, Newton Advanced Fellowship, Akademi Ilmu Kedokteran, Penundang diundang kanggo Genetika Alam, Sel Pangembangan, Komunikasi Alam

Ilmuwan

Produk

Bingung Pelanggan

Anggota Tim

Ngobrol Karo Ahli.

Kepala ilmuwan misuwur banget, tim internasional kalebu 3 profesor saka Ukraina.

Napa Milih Kita

N

Kualitas Tinggi

Tim R&D kita netepake sistem ekspresi sing unik lan mandhiri, Ekspresi protein kalebu kemurnian lan efisiensi dhuwur.

N

Fasilitas Lanjut

Piranti paling anyar lan majeng, diwenehake karo dana Pamrentah. Gratis!

N

Pangiriman Cepet

Kita duwe teknologi unik lan modern, ragi bisa thukul luwih cepet. Amarga iki, kita bisa entuk produk sing dikarepake sing dibentuk ing wektu sing luwih cendhek.

How to Use Recombinant Porcine Trypsin

Porcine trypsin is a reagent used for manufacturing several medicinal products. It is extracted from the pancreatic glands of pigs due to which it carries the risk of being contaminated with adventitious agents. Porcine trypsin can be manufactured as a powder or a liquid solution depending upon the application.

Apa Hydroxychloroquine Sulfate?

Apa Hydroxychloroquine Sulfate?

Hydroxychloroquine sulfate entuk popularitas amarga saiki digunakake minangka obat eksperimen kanggo perawatan COVID-19. Kuwi durung disetujoni minangka obat-obatan bukti bodho kanggo COVID-19 nganti saiki.

Apa Kit Tes Covid-19? 2020 Pandhuan Paling

Apa Kit Tes Covid-19? 2020 Pandhuan Paling

Panganggone kit tes COVID-19 nyedhiyakake solusi sing efektif kanggo nguji jumlah wong sing luwih gedhe. Nambah jumlah tes nambah skop kanggo ndeteksi wong sing positif.

Hubungi kita

whatsapp

+8613301650902

Lokasi Kita

Zhejiang antibodi biotech Co, ltd / industri itech., Ltd
NO 28 kidul wenzhong dalan zhuji propinsi zhejiang
china PC 311800

    jv_IDBasa Jawa